ရှာဖွေရန်

အုန်းမှန်ကူ

 

Coconut Candy
အုန်းမှန်ကူကိုငယ်စဉ်ကလေးဘဝကျောင်းမုန့်စျေးတန်းတွေမှာရောင်းတာကိုဝယ်စားဖူးကြမယ်ထင်ပါတယ်။အခြားအိမ်နီးချင်းနိုင်ငံများတွင်လည်းပုံစံအမျိုးမျိုးပြုလုပ်ပြီးအချိုပွဲအဖြစ်တည်ခင်းတာတွေ့ရပါတယ်။
မိမိအိမ်မှာထမင်းစားပြီးအချိုတည်းစရာအဖြစ်ပြုလုပ်နိုင်သလိုဆေးသကြားကင်းတဲ့အချိုမုန့်ကိုသားငယ်သမီးငယ်များအတွက်ပြုလုပ်ပေးနိုင်ပါတယ်။လုပ်စားကြည့်ရအောင်နော်။
ပါဝင်ပစ္စည်း
*********
အုန်းသီး - ၃၀၀ ဂရမ်
သကြား - ၄၀၀ ဂရမ်
ပြင်ဆင်ပြုလုပ်ပုံ
************
1.အုန်းသီးကိုအပြင်အမဲများလှီးထုတ်ပြီးအမျှင်ခြစ်ထားပါ။(ဒီမှာတော့ခြစ်ပြီးသားဝယ်ပြီးပြုလုပ်လို့အမျှင်မရပါ)
2.ခြစ်ပြီးသားအုန်းသီးကိုမီးအေးအေးဖြင့်အရောင်မပြောင်းအောင်လှော်ပေးပါ။
3.အုန်းသီးအတော်လေးခြောက်လာပါကသကြားထည့်ပြီးအဆက်မပျက်မွေပေးပါ။
4.သကြားများအရည်ပျော်ပြီးခြောက်လာသည်ထိမွေပေးပါ။
5.ခြောက်ပြီးခဲလာပါကဆီလူးထားသောဘမ်းတွင်ဖိထည့်ပြီးအအေးခံထားပါ။
6.အတော်အသင့်အေးပါကလိုသလိုလှီးဖြတ်ကာဘမ်းတွင်ဖြန့်ထားပြီးလေသလပ်အခြောက်ခံထား ပါ။
7.အားလုံးခြောက်ပြီးမာခဲလာပါကလေလုံသောဘူးတွင်ထည့်ပြီးသိမ်းကာတည်ခင်းသုံးဆောင်နိုင်ပါပြီ။
❀နှစ်သက်ရာအရောင်ထည့်ပြီးလည်းပြုလုပ်နိုင်ပါတယ်။
❀အအေးခံထားစဉ်မာသွားသည်ထိမစောင့်ဘဲလှီးဖြတ်ပြီးမှသာလေသလပ်ထားပြီးအခြောက်ခံပါ။

Share:

Popular Posts

ၸိူင်းငဝ်းတူင်ႉ ၽႃႇသႃႇလိၵ်ႈတႆး. Powered by Blogger.

Contact Us

Tel: +959691051467




MM Chef ဟင်းချက်နည်း အပ်ပလီကေးရှင်းသည် အချက်အပြုတ်ဝါသနာရှင်များအတွက် အထူးပင် အသုံးဝင်သော ဖုန်းဆော့ဝဲ တစ်ခုဖြစ်ပါသည်။

Recent Posts

Blog Archive

  • ()

BTemplates.com

About

About

Blogroll

Pages - Menu

Blog Archive