ရှာဖွေရန်

အနုဆုပ်

 
အညာထန်းလျက်ထွက်တဲ့ဒေသတွေမှာလုပ်လေ့ရှိတဲ့အနုဆုပ်ခေါ်တဲ့ပဲဆုပ်လေးဘဲဖြစ်ပါတယ်။
ငယ်စဉ်ခလေးဘဝတွေမှာသာစားခဲ့ဖူးကြမယ်ထင်ပါတယ်။ခုချိန်မှာတော့လုပ်ရောင်းတဲ့သူမတွေ့ရ သလောက်ဖြစ်နေပါပြီ။တနေ့ကယိုးဒယားစျေးသွားရင်လိုချင်တဲ့ပစ္စည်းမရခဲ့ဘဲသကာရည်ကိုတွေ့တော့
အမေ့ကိုမေးတာသကာရည်ကဘာလုပ်တာလည်းပေါ့။အဲ့မှာအမေတို့ငယ်ငယ်တုန်းကဖိုးဖိုးရွာပြန်ရင်
သကာရည်ပုံးလိုက်သယ်လာပြီးအနုဆုပ်လုပ်ရောင်းတဲ့အကြောင်းပြောပြတယ်။
ဒါနဲ့ထုံးစံအတိုင်းစပ်စုစိန်လုပ်ပြီးမမြင်ဖူးမစားဖူးတဲ့အညာကမြန်မာမုန့်တခုက်ုလုပ်ဖြစ်ခဲ့ပါတယ်။
လွယ်လွယ်လေးနဲ့ရိုးရာအချိုမုန့်လေးမို့လုပ်စားရအောင်လုပ်နည်းလေးမျှဝေပေးလိုက်ပါတယ်။လုပ်စားကြည့်ရအောင်နော်...
 

ပါဝင်ပစ္စည်း
*********
ကုလားပဲမှုန့် (အကျက်)- ၁၅၀ဂရမ်
သကာရည် - ၂၀၀ ဂရမ်
ပြင်ဆင်ပြုလုပ်ပုံ
************
1.သကာရည်ကိုခဲနေပါကရေနွေးတဇွန်းခန့်ထည့်ပြီးညောင်စေးပုံစံဖြစ်အောင်မွေပြီးချေထားပါ။(အချို့သကာရည်မှာလေသလပ်ပြီးခြောက်နေတတ်ပါတယ်)
2.သကာရည်ပန်းကန်အတွင်းသို့ပဲမှုန့်အကျက်၁၂၀ဂရမ်ထည့်ပြီးသမအောင်မွေပေးပါ။ကျန်ပဲမှုန့်လက်ကျန်ကိုဘမ်းတခုတွင်ထည့်ထားပါ။
3.လုံး၍ရသောအနေအထားထိနယ်ပေး ပြီးမိမိနှစ်သက်ရာအရွယ်ဆုပ်လုံးပေးပါ။
4.လုံးပြီးသားအနုဆုပ်လေးများကိုပဲမှုန်ဖြူးထားသောဘမ်းတွင်ထည့်ပြီးလိမ့်ကာလူးပေးပါ။
5.အားလုံးလုံးပြီးပါကဘမ်းကိုနေပူတွင်တရက်ပြပြီးခြောက်သွားပါကလေလုံသောဘူးတွင်ထည့်ပြီးတည်ခင်းသုံးဆောင်နိုင်ပါပြီ။
❀အထက်ပါအချိုးမှာ၁၀လုံးမှ၁၅လုံးရရှိပါတယ်။
❀ပုံစံဖြင့်ပြုလုပ်လိုပါကဘမ်းတွင်ဖြန့်ထ ည့်ပြီးပုံစံခွက်ဖြင့်ဖြတ်ကာအထက်ပါနည်းအတိုင်းပြုလုပ်နိုင်ပါတယ်။
 

Share:

Popular Posts

ၸိူင်းငဝ်းတူင်ႉ ၽႃႇသႃႇလိၵ်ႈတႆး. Powered by Blogger.

Contact Us

Tel: +959691051467




MM Chef ဟင်းချက်နည်း အပ်ပလီကေးရှင်းသည် အချက်အပြုတ်ဝါသနာရှင်များအတွက် အထူးပင် အသုံးဝင်သော ဖုန်းဆော့ဝဲ တစ်ခုဖြစ်ပါသည်။

Recent Posts

Blog Archive

  • ()

BTemplates.com

About

About

Blogroll

Pages - Menu

Blog Archive